U Tesliću posao za još 50 radnika

Bez autora
May 24 2010

Teslićka fabrika za proizvodnju gornjih dijelova obuće i gotove obuće Škrebić kompani planira uskoro izgraditi još jednu proizvodnu halu u kojoj će posao tokom ove godine dobiti 50 novih radnika. Sada u ovom kolektivu 160 radnika dnevno proizvodi oko 1.200 pari gornjih dijelova obuće i oko 300 pari gotove obuće, a ovaj broj će se znatno povećati uvođenjem nove linije nakon izgradnje novog objekta i nabavke montaže za montiranje cvikane modne gotove obuće. Plasman robe je osiguran na duži rok na osnovu ugovora s austrijskom firmom Gabor.

U Tesliću posao za još 50 radnikaTeslićka fabrika za proizvodnju gornjih dijelova obuće i gotove obuće Škrebić kompani planira uskoro izgraditi još jednu proizvodnu halu u kojoj će posao tokom ove godine dobiti 50 novih radnika, javlja Srna.

Sada u ovom kolektivu 160 radnika dnevno proizvodi oko 1.200 pari gornjih dijelova obuće i oko 300 pari gotove obuće, a ovaj broj će se znatno povećati uvođenjem nove linije nakon izgradnje novog objekta i nabavke montaže za montiranje cvikane modne gotove obuće.

Direktor i vlasnik ovog kolektiva Dragutin Škrebić kaže da je plasman robe osiguran na duži rok na osnovu ugovora s austrijskom firmom Gabor.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik